Meer weten? Bel 06 54 220 202

marco hulsebosch tuincompleet webbanner1 01 nw 2

Bubalou banken
vind je bij ons!

Een tijdloos design, de 100% waterdichte en antibacteriële stof, de unieke bouw van duurzame watervaste materialen en geen gesleep meer met kussens. Maximaal genieten dus, op je eigen Bubalou.

Barbecueën volgens de laatste trend!

Barbecueën volgens de laatste trend doe je met een Smoker Grill of Barbecue. Geen Amerikaan neemt zichzelf nog serieus als vlees niet wordt gerookt. De Nederlandse barbecue liefhebber doet hier uiteraard niet voor onder. En waar rook is… is Smokey Bandit.

Onze tuinaccesoires maken het af!

Heb je hulp nodig bij het afstylen van jouw tuin? Dan helpt Bianca je graag. Zij levert mooie producten zoals een all weather loungebank, betonlook tafel, buitenhaard, BBQ en mooie accessoires. Er is altijd iets dat past bij jouw persoonlijke buitenruimte!

Stijlvolle betonlook tafel

De betonlook tafel heeft een stijlvolle uitstraling, die te combineren is met zowel klassieke als moderne stoelen. Of van het zelfde materiaal bijpassende bankjes.

De tafels krijgen de eigenzinnige betonlook dankzij de handmatige afwerking. Het tijdloze design en het oersterke materiaal maken de tafels één van de duurzaamste tuinmeubelen van dit moment. De tafel lijkt van beton maar zijn zeer licht. Bijvoorbeeld een tafel van 3 meter weegt slechts 70 kilo.

Chillwood buitenhaard

Mooie producten maken is één doel. Maar mooie producten ontwerpen en deze laten produceren door mensen die passie hebben voor duurzame materialen en oog hebben voor detail, is een gouden combinatie waar wij nog iedere dag intens van genieten. 

Onze Chillwood producten zijn 100% Dutch Design en worden gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Werken aan onze producten betekent voor hen zinvolle dagbesteding in een economische context, ontplooiing en het vergroten van hun (arbeids) participatie.

Meer weten? Maak een afspraak of bel 06-54220202