marco-hulsebosch-gr

  • 1.png
  • 2.png
  • 3.png
facebook pixit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vb tuin hw1

De basis van een tuin: grondwerk

De basis van een mooie tuin is goed grondwerk. Vijvers graven of hellingen toepassen zijn voorbeelden van grondwerk in een tuin. Maar ook egaliseren, beregening of zorgen voor een goede afwatering horen daarbij. Met het juiste apparatuur kan er nauwkeurig gewerkt worden en grote hoeveelheden grond verzet worden.

wp 000097

Een logisch gevolg: bestrating

Of het nu gaat om hardstenen terrassen, betegelde opritten of sierstenen paadjes alle soorten bestrating wordt door ons zorgvuldig gelegd. De keuze van uw sierbestrating bepaalt uiteindelijk mede het uiterlijk van uw terras. Wilt u een mooie houten vlonder, ook dat realiseren wij vakkundig.

vb tuin we2

De finishing touch: beplanting

Met behulp van de juiste beplanting bepaal je de sfeer van de tuin. Vaak wordt er gebruik gemaakt van planten die in verschillende jaargetijden bloeien of op een andere manier hun schoonheid tonen, zodat    de tuin het hele jaarrond iets te bieden heeft. Wist u dat beplanting een positieve invloed op de gezondheid heeft?!

wp 000108

En voor de liefhebber onder ons: graszoden

Een grasmat kan zowel als sierwaarde en als functionele ruimte gebruikt worden. Wilt u in uw nieuwe tuin een mooi gazon? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kiest u liever voor kunstgras, bijvoorbeeld omdat er in het drukke bestaan minder tijd is voor onderhoud, is dat ook bij ons heel goed mogelijk. Zo kunt u optimaal genieten en tot rust komen in uw tuin.